Ring til os

Hvad leder du efter?


Tak for din besked!

Vi vender tilbage hurtigst muligt og max inden 1 arbejdsdag.

Ha' en rigtig dejlig dag :-)

Grøn Kvalitet

GRØN KVALITET

Vi vil gerne slå et slag for at vi skal passe på miljøet. Vi udledte sidste år (2016) hele 40 milliarder tons CO2 i verden, hvilket er en ny negativ rekord. 

Virksomheder rundt om i hele verden bærer et stort ansvar, når det kommer til at mindske CO2-udledningen og passe på miljøet. Hos Rumas er vi naturelskere, og vi forsøger hver dag at gøre hvad vi kan for at mindske vores klimaaftryk, og vi har implementeret en række tiltag, som har til formål netop at belaste miljøet mindst muligt.

RUMAS PLASTIKPOSEN

Det anslås at der hvert eneste år smides omkring 6,4 millioner tons affald i verdenshavene, hvoraf en stor del af det er plastik. Dette er et enormt problem.

Vores plastikposer er fremstillet af polyethylen, som er et let nedbrydeligt stof, som er langt mere miljøvenligt end den almindelige plastikpose.

LED TIL RUMAS

I foråret skiftede vi samtlige af vores spots og lysstofrør til LED. Dette er både gældende i vores showroom og produktion på Skelagervej samt på fabrikken i Nørresundby. Dette har betydet, at vi har haft en energibesparelse på op mod 75%, hvilket vi er enormt stolte af.

DEN GRØNNE KNAP

Vi har på fabrikken i Nørresundby fået installeret en helt ny maskine, som både højner kvaliteten, effektiviteten og ikke mindst energibesparelsen. CNC Nesting maskinen fra Homag er ligeledes udstyret med en ”Grøn knap”, som er strømbesparende, når ikke den er i funktion. Læs mere om vores nye maskine her: https://issuu.com/rumaserhvervsindretning/docs/ecoplus-english?e=28909496/47909533

100% NATURLIGHED

Hovedparten af vores kontormøbler kan beklædes med linoleum, og vi er enormt stolte af denne tilvalgsmulighed. Som med alle andre materialer hos Rumas, tilbyder vi kun den bedste kvalitet til vores kunder, og vores linoleum er ingen undtagelse. Foruden at være lydabsorberende og bakteriehæmmende er vores linoleum 100% naturligt, og stammer fra en bæredygtig produktion.

Vi vil gerne slå et slag for at vi skal passe på miljøet. Hos Rumas vil vi kæmpe for et bedre klima og miljø, og vi skal huske på, at vi kun har denne ene Jordklode vi lever på.

Nogle af vores populære møbler:

Kontorstole    
Kontorborde    
Lounge møbler
Lounge sofa    
Loungestol