Ring til os

Hvad leder du efter?


Tak for din besked!

Vi vender tilbage hurtigst muligt og max inden 1 arbejdsdag.

Ha' en rigtig dejlig dag :-)

Sæt dit eget præg

Sæt dit eget unikke præg 

Når du køber et møbel hos Rumas, så får du mere end hvad øjet ser.

Du er nemlig med i beslutningsprocessen hele vejen igennem. Vi fremstiller naturligvis mange møbler efter dine ønskede mål, så størrelsen sidder lige i skabet, men vidste du, at du også i højere grad er med til at sætte dit eget præg på dit Rumasmøbel?

Vi tilbyder nemlig en lang række muligheder for kundetilpassede løsninger, og herunder kan du læse et udsnit af dem.

Overflader på borde og skabe

Du har forelsket dig i et lakeret skab eller bord fra Rumas, som giver dig præcis de muligheder du søger, men farven passer ikke helt til dine hylder i røget eg. 

Fortvivl ej, vi tilbyder nemlig at tilpasse overfladen på skabet eller bordet, så du får den røde tråd gennem kontorets indretning. Du kan vælge mellem 4 forskellige typer wood decor, og derudover har vi en lang række typer af lamin.

Navne og logo på dit møbel

På dit storkontor er det vigtigt at sætte et personligt præg, for at det hele ikke bliver for sterilt og kedeligt.

Det er nu derfor muligt både at påsætte navn, titel, motto, logo eller hvad du nu ellers ønsker på dit møbel. Denne mulighed gør arbejdsstationerne mere personlige og mulighederne for udsmykning er næsten uendelige.

Du vælger grebet

Vi har alle prøvet at finde et flot møbel, som har de rigtige mål og den rigtige farve, men grebene er helt ude i skoven. Det er vi klar over, så når du bestiller møbler med greb fra Rumas, så vælger du frit mellem vores 12 specialfremstillede greb.

Vi ved hvor vigtigt det er, at du får det møbel du har drømt om. Derfor kan du tilpasse materialerne på dit Rumasmøbel, så det afspejler dig og dit kontor bedst.

Nogle af vores populære møbler:

- Kontorstole    
- Kontorborde    
- Lounge møbler
- Lounge sofa    
- Loungestol