Ring til os

Hvad leder du efter?


Tak for din besked!

Vi vender tilbage hurtigst muligt og max inden 1 arbejdsdag.

Ha' en rigtig dejlig dag :-)

FOKUS på kanter

FOKUS på kanter

Riisfort udsendte fornylig en lille, fin artikel med fokus på kanter, hvori der tages udgangspunkt i en Casestory fra os, nemlig Publicity, Aalborg. 

Læs eller download artiklen herunder:

Hos møbelproducenten Rumas er lokal og miljøvenlig produktion i højsædet. Derfor produceres store dele af virksomhedens kontormøbler med linoleum, som er et naturligt materiale, der samtidig er lydabsorberende og godt for indeklimaet i kontormiljøer. Ifølge Michael Petersen, der er ansvarlig for marketing og salg hos Rumas, er særligt kanterne og kant-finishen et vigtigt element i Rumas’ produktion af linoleumsmøbler.

– Når vi laver linoleumsbordplader, er kant-finishen vigtig. Det er den, der giver møblet et smukt og fuldendt udseende. Derfor er det heller ikke ligegyldigt, hvilket materiale vi benytter os af, fortæller Michael Petersen, og tilføjer:

– Tidligere har vi brugt linoleumskanter for at få et ensartet udseende på møblet, men det er meget tidskrævende at montere. I dag bruger vi i stedet ABS-kanter, der til forveksling ligner linoleum med den samme bløde og matte struktur, men er et stærkere materiale og hurtigere at montere. Og så giver det vores kontormøbler en skarp og flot finish.

Download artiklen her