Ring til os

Hvad leder du efter?


Tak for din besked!

Vi vender tilbage hurtigst muligt og max inden 1 arbejdsdag.

Ha' en rigtig dejlig dag :-)

Miljø

En del af NBE Nordjylland

Rumas deltager i Netværk for Bæredygtig Erhvervsudvikling NordDanmark. Et nordjysk netværk med ambition om at sætte Nordjylland i front i den grønne omstilling. NBE styrker nordjyske virksomheders konkurrenceevne gennem en målrettet indsats for miljø- og energimæssig bæredygtighed. Som et offentlig-privat netværk bygger NBE bro mellem det private erhvervsliv, det offentlige og ikke mindst vidensinstitutioner.

Genanvendelighed og holdbarhed

I en tid med klimaet øverst på dagsordenen giver det næsten sig selv, at virksomhederne i stigende grad stiller krav til miljøet - også når det gælder indretning. Gode energi- og miljøløsninger handler om alt fra genanvendelighed og holdbarhed - til produktion og arbejdsmiljø.     

Ergonomi, lys og mindre støj

Hos rumas kontormøbler vægter vi hensynet til miljøet højt. Vores vision er netop at producere kontormøbler under de helt korrekte miljømæssige forhold. Kontormøbler der bidrager til et godt indeklima og de bedste arbejdsforhold, hvad angår ergonomi, lys og støj. 

Effektivitet kræver godt indeklima

Et dårligt indeklima vil føre til træthed, hovedpine, faldende effektivitet og alvorlige følgesygdomme. Et godt indeklima er således alfa og omega for, at medarbejderen kan yde den bedste og mest tilfredsstillende arbejdsindsats på jobbet.

100% naturligt linoleum

Rumas producerer kontormøbler med linoleum, som udover at være et 100% naturligt materiale også er lydabsorberende og bakteriehæmmende. Linoleum medvirker til et sundt indeklima i virksomheden.