Ring til os

Hvad leder du efter?


Tak for din besked!

Vi vender tilbage hurtigst muligt og max inden 1 arbejdsdag.

Ha' en rigtig dejlig dag :-)

Tegnestue

Kunsten at skabe rammer

Arbejdspladsen er ikke bare et sted, vi arbejder. Den er rammen om vores dag og et af de steder, vi tilbringer flest timer til dagligt. Så hvorfor ikke gøre den til et inspirerende sted, hvor der er rart at være, og hvor vi føler os godt tilpas. Præcis som i hjemmet har faktorer som lys, farver og valg af møbler indflydelse på, hvordan vi har det, når vi opholder os på arbejdspladsen og hvordan kunderne har det, når de træder indenfor.        

Trends og tendenser

Vores indretningsarkitekter har mange års erfaring i netop erhvervsindretning. De besøger løbende messer i ind- og udland, for at finde inspiration og holde sig fuldstændig opdateret på tidens trends og ideer. Rumas' tegnestue arbejder blandt andet i Revit Architechture 3d visualiseringer, for at sikre dig den aller bedste oplevelse af løsningsforslaget til Jeres kontorindretning. 
 
Se det færdige resultat   >> Total indretningsløsninger

Ergonomi og funktion er en selvfølge i rumas' design og produktion af kontormøbler. Vi sætter den største ære i at skabe og bevare motivation og arbejdsglæde gennem vores kontormøbler. 

 

100% naturligt linoleum

Vores speciale er møbellinoleum fra Forbo, som udover at være et naturligt materiale også er lydabsorberende og bakteriehæmmende. Vi anbefaler på det varmeste Linoleum på kontormøbler. Så er man sikret et fantastisk indeklima overalt i virksomheden samt yderst behagelige og stabile kvalitetsmøbler gennem mange år.