Ring til os

Hvad leder du efter?


Tak for din besked!

Vi vender tilbage hurtigst muligt og max inden 1 arbejdsdag.

Ha' en rigtig dejlig dag :-)

Tegnestue

Kunsten at skabe rammer

Arbejdspladsen er ikke bare et sted, vi arbejder. Den er rammen om vores dag og et af de steder, vi tilbringer flest timer til dagligt. Så hvorfor ikke gøre den til et inspirerende sted, hvor der er rart at være, og hvor vi føler os godt tilpas. Præcis som i hjemmet har faktorer som lys, farver og valg af møbler indflydelse på, hvordan vi har det, når vi opholder os på arbejdspladsen og hvordan kunderne har det, når de træder indenfor.        

Trends og tendenser

Vore indretningsarkitekter har flere års erfaring i netop erhvervsindretning. De besøger løbende messer i ind- og udland, for at finde inspiration og holde sig fuldstændig opdateret på tidens trends og ideer. Rumas' tegnestue udarbejder 3d visualiseringer til større projekter, for at forventningsafstemme og sikre at behov og ønsker til indretningen bliver mødt til jeres nye kommende erhvervsindretning. 

Ergonomi og funktion er en selvfølge i rumas' design og produktion af kontormøbler. Vi sætter den største ære i at skabe og bevare motivation og arbejdsglæde gennem vores kontormøbler.