Ring til os

Hvad leder du efter?


Tak for din besked!

Vi vender tilbage hurtigst muligt og max inden 1 arbejdsdag.

Ha' en rigtig dejlig dag :-)

Specialinventar

MODERNE SNEDKERI​

Rumas specialinventar råder over et moderne snedkeri, som gennem de sidste 100 år har specialiseret sig i at producere unikt dansk design med fokus på kvalitet og æstetik.

Vi producerer inventar og specialmøbler tilpasset dit behov i forhold til dine lokaler og smag. Inventar til hotel, restauration, kontor mv.

Rumas tilbyder professionel rådgivning og sparring ned til mindste detalje. Vi har en bred vifte af kompetencer indenfor snedkeri- og smedjearbejde.

Vi fremstiller specialinventar, møbler og lignende i træ- og pladeprodukter efter ordre og samarbejder med indretningsfirmaer, arkitekter, møbelhuse og designere over hele landet. Rumas yder professionel rådgivning til kunderne mht. konstruktion og valg af materialer, ligesom vi gerne deltager i udviklings- og designprocessen. Vores tegnestue udarbejder 3D-oplæg og laver onstruktionstegninger efter ønske fra kunderne. 

Fra vores møbelfabrik i Nordjylland, kan vi løse langt de fleste specialopgaver og vore dygtige møbelsnedkere står aldrig i vejen for en god udfordring. De lægger altid sidste hånd på produkterne, inden de bliver sendt ud af døren, så den gode kvalitet altid er sikret.​ 
Det er vort mål at sikre vore samarbejdspartnere den bedst mulige kvalitet med den helt rigtige leveringstid. Vi ønsker at blive husket på god service og god kvalitet.

Download HOSPITALITY specialinventar brochure.


Kig indenfor på FABRIKKEN herunder.Kig forbi vores showroom eller kontakt os for en snak om muligheder og samarbejde.